Goedevrijdagstraat 6,Klerken
vandaag 10 °C
morgen 11 °C
|

Al onze Faciliteiten en troeven


Instant vakantiegevoel

Van zodra je de Ooievaarstraat verlaat en de Goedevrijdagstraat inrijdt, voel je het vakantiegevoel binnensluipen.
Rust, groen en ruimte maken jouw vakantiekriebels los en het "andere" leven kan beginnen. Zoals de ooievaars luid klepperen als hun trouwe partner naar het nest komt, willen we dat warme thuisgevoel in de Klepperij doorgeven aan onze gasten bij het binnenkomen van "ons nest".


De Westhoek

Klerken ademt de westhoek uit!  Deze charmante regio in het westelijke hoekje van het land biedt je naast zijn WOI-erfgoed ook een enorme waaier aan couleur locale. Geniet van de streekproducten als tussendoortjes tijdens jouw wandel- of fietstocht. Zo kan je tijdens het proeven van de heerlijke Picon of een streekbiertje elkaar uitdagen bij het spelen van Vlaamse volksspelen, op wandelafstand bij Herberg de Speelman. Of neem de fiets en ga het hele proces van het lekkere gerstnat gaan bekijken te Diksmuide.

 


Gezellig koken

Gezellig met de vrienden en familie ontspannen met lekker eten en genieten van een lekker biertje of wijntje uit de streek. Dankzij onze uitgeruste keuken of BBQ pit kan je binnen of buiten genieten.
Bestel tijdig je ontbijtkoeken of broodjes bij Bakkerij Tim en Lies en ze worden 's morgens aan de deur geleverd!


Gratis wifi

Ook op vakantie is je smartphone wellicht niet veraf: je deelt een foto op Facebook, stuurt een berichtje naar het thuisfront of zoekt even het weerbericht voor de komende dagen op. Daarom kan je op de hoeve volop gebruik maken van onze wifi.


Huisdieren toegelaten

Het is geen vakantie zonder jouw trouwe viervoeter. Bij ons zijn ook jouw huisdieren welkom, informeer vooraf naar de afspraken!